Uitleg van de quiz

Op zaterdag 2 november vindt de zesde editie van de Nuenense dorpsquiz “Hee doede mee?” plaats. Het is de bedoeling dat je een team vormt. Dit mag uit zoveel personen bestaan als je zelf wilt, wel wordt door de organisatie aangeraden om met een grote groep van 20-25 personen deel te nemen. Als je een team hebt samengesteld dan kun je dit team aanmelden via deze website.

Bedenk een leuke teamnaam die je opgeeft samen met een contactpersoon. Deelname kost per team €25,- Dit bedrag dient overgemaakt te worden bij inschrijving. Na ontvangen van het inschrijfgeld krijg je een vermelding op de website met je team. 

Op 2 november gaan wij om 18.30 uur starten met het uitdelen van de quizboeken. Het is de bedoeling dat je zelf met je team een locatie zoekt om de quiz te maken. Dit kan zijn bij iemand thuis, maar ook in een sportkantine, in een café, of in een gemeenschappelijke ruimte. Dit mag je zelf weten en dien je ook zelf te regelen. Tijdens de quiz mag je gebruik maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, laptops, rekenmachines, telefoons, buren, vrienden, etc. 

De quiz bevat tussen de 10 en 12 categorieën met elk 10 vragen. Deze categorieën worden te zijner tijd, maar nog voor de dag van de quiz, bekend gemaakt. Houd daarbij facebook, Rond de Linde, de Nuenense krant en de website in de gaten. Naast theorie- en praktijkvragen, is er ook een geheime opdracht aan de quiz verbonden. Het is de bedoeling dat er één persoon per team naar een bepaalde locatie komt op een bepaalde tijd, om daar deze opdracht uit te voeren.

Tussen 23.00 u en 23.30 uur maar uiterlijk om 23.30 uur moeten de antwoorden weer ingeleverd zijn bij ons. Voordat u de vragen inlevert moet u ook nog aangeven op welke categorie u de joker wilt inzetten. Dit moet u aangeven in het vragenboek. Denk daar goed over na, want op de categorie waar u deze joker inzet , zullen de goede antwoorden dubbel tellen.

Ter aanvulling op deze informatie, is er ook een reglement aan de quiz gekoppeld. Deze is te vinden op de website.

En dan… 

Dan is het afwachten geblazen …

Want nadat de commissie alle vragen heeft beoordeeld, wordt op zaterdag 9 november de uitslag bekend gemaakt. Het belooft een spannende maar vooral ook gezellige party te worden met live muziek, een hapje en een drankje.

Op deze avond, die om 20.00 uur begint, onthult de organisatie van “Hee doede mee” welk team de unieke trofee in ontvangst mag nemen, maar zeker niet onbelangrijk: Wie er de boeken in gaat als beste team! Wie mag zich een jaar lang ‘slimste Nuenenaar’ noemen!?

Voor vragen kunt u terecht bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Sponsors Nu op Facebook